Ar “Eco Baltia” mobilo lietotni ērtāk

31.01.2023.

Jau teju divus gadus vides apsaimniekošanas uzņēmuma SIA “Eco Baltia vide” klientiem ir pieejama mobilā lietotne “Eco Baltia”, kas nodrošina ērtāku informācijas apriti un atvieglo ikdienas rūpes par vidi un atkritumiem. Tajā visiem uzņēmuma klientiem tiek vienuviet nodrošinātas iespējas pārraudzīt atkritumu izvešanas grafikus, pieteikt vēlamos pakalpojumus, uzzināt par tuvākajiem atkritumu šķirošanas punktiem, kā arī veikt citas ar atkritumu apsaimniekošanu saistītās darbības.

SIA “Eco Baltia vide” valdes priekšsēdētājs Jānis Aizbalts: “Ikdienas straujais ritms veicina biežāku tehnoloģiju izmantošanu, kā rezultātā mainās arī cilvēku paradumi. Lai mūsu uzņēmums spētu nodrošināt viedāku pakalpojumu sniegšanu, esam izveidojuši mobilo lietotni, kas darbojas nepārtraukti un ļauj mums būt sasniedzamākiem, virzoties tuvāk kopīgam mērķim – ilgtspējīgai un sakoptai videi.”

Lietotnē SIA “Eco Baltia vide” klienti var saņemt aktuālo informāciju par saviem līgumiem, veikt rēķinu apmaksu, kā arī pieteikt citus “Eco Baltia vide” piedāvātos pakalpojumus, piemēram, elektronikas bezmaksas izvešanu, zāles pļaušanu un citus. Papildu šīm iespējām, mobilās lietotnes lietotājiem ir iespēja saņemt atgādinājumus par atkritumu izvešanas dienu un nepieciešamību izstumt atkritumu konteineru specializētajam transportam brīvi pieejamā vietā. Tāpat lietotāji var pieteikt papildus izvešanu, ja tāda nepieciešama, vai atcelt atkritumu izvešanu, ja konteiners vēl nav pilns.

Kopš lietotnes testēšanas sākuma to savās mobilajās ierīcēs ir augšupielādējuši vairāk nekā 5000 klientu. Lai veicinātu dalīto atkritumu šķirošanu, visiem aplikācijas lietotājiem ir pieejama interaktīvā šķirošanas karte, kurā ērti var atrast sev tuvākos publiski pieejamos atkritumu šķirošanas punktus.

Lietotne “Eco Baltia” pieejama gan juridiskajām, gan privātpersonām, kurām ar SIA “Eco Baltia vide” noslēgts līgums par atkritumu apsaimniekošanu. To savās mobilajās ierīcēs bez maksas var augšupielādēt Android un iOs operētājsistēmu lietotāji.

Android vietne Google Play>>

iOS vietne Apple AppStore>>

Jautājumu gadījumā aicinām klientus sazināties ar SIA “Eco Baltia vide” klientu apkalpošanas centru, zvanot uz tālruņa numuriem: 67799999; 8717 vai rakstot uz e-pasta adresi: info@ecobaltiavide.lv.

Papildu informācija:

Alise Zvaigzne, SIA “Eco Baltia vide” sabiedrisko attiecību projektu vadītāja

Tālruņa numurs: 28780467;

e-pasta adrese: alise.zvaigzne@ecobaltiavide.lv

www.ecobaltiavide.lv www.ecobaltia.lv