Kultūra

Izskanējis mazo vokālistu konkurss “Cālis 2024”

02.04.2024.

Šī gada 28. martā Mārupes Kultūras namā notika mazo dziedātāju konkursa “Cālis 2024” fināls. Tajā piedalījās 22 bērni no Mārupes novada pašvaldības un privātajām izglītības iestādēm.

Mazos dziedātājus vērtēja žurija – vokālā pedagoģe un mūzikas terapeite Kristīne Paņko, dziedātāja un vokālā pedagoģe Annija Putniņa, dziedātāja Katrīna Dimanta un dziedātāja, Mārupes Kultūras nama direktore Ira Dūduma.

Konkursa žūrijas komisijas locekles pie darba galdiem un aiz viņām skatītāju zāle

Konkursa dalībnieki tika vērtēti divās vecuma grupās – no 2 līdz 4 gadiem un no 5 līdz 7 gadiem. Visi mazie dziedātāji ieguva titulu “Mārupes Cālis 2024”, bet žūrija abās vecuma grupās noteica uzvarētājus, kas tika pie titula “Super Cālis 2024”. Grupā no 2 līdz 4 gadiem uzvarēja Linda Spundiņa (pirmsskolas izglītības iestāde “Zīļuks”, pedagoģe Elīna Skudra) un grupā no 5 līdz 7 gadiem uzvarēja Grēta Spilberga (pirmsskolas izglītības iestāde “Lienīte”, pedagoģe Marta Bērziņa).

No sirds sveicam visus jaunos māksliniekus un sakām paldies viņu skolotājiem par ieguldīto darbu!  Un vēlamies teikt arī paldies "Ukulele Rīga" un personīgi Katrīnai Dimantai par atbalstu laureātu dāvanu sarūpēšanā!

Multfilmu varoņi uz skatuves pasākuma laikā

Žūrijas locekles pie darba galdiem pasākuma zālē

Bērni spēlē spēles pasākuma laikā

Plašāka foto galerija ŠEIT. 

Sabiedrības informēšanas un multimediju nodaļa