Kultūra

Biznesa Vēstniecība aicina uz pasākumu “Citāda skola#2” un “NVO gadatirgus” 1. septembrī!

28.08.2019.

skolaSeptembrī, kad sārto ziedu puķu bariņš mazu bērnu rokas tver. Gadu no gada milzu pūlī katrs šķiet vēl tik maziņš, kas savu soli skolā sper. Lai kopā ar ģimeni nosvinētu un burvīgi pavadītu laiku, jau otro gadu Biznesa Vēstniecība aicina uz īpašu pasākumu - “Citāda skola #2”, tieši Zinību dienā, 1.septembrī.

Šogad pasākuma programmai piepulcējās biedrība “Pierīgas Partnerība”. Tā, sadarbībā ar Mārupes, Olaines un Babītes nevalstiskajām organizācijām, piedāvās iespējas uzzināt un iesaistīties dažādās NVO aktivitātēs, kā arī uzklausīt pieredzes stāstus. “NVO Gadatirgum” būs būt!

Tāpat kā pagājušajā gadā, arī šogad notika apmācību cikls jaunajiem uzņēmējiem, Jaunmārupes pamatskolas skolotājas Solvitas Lauzējas vadībā. Pasākumā darbosies bērnu pašdarinājumu tirdziņš, tādēļ nāc un atbalsti mazos uzņēmējus! Ikviens, gan liels, gan mazs, varēs demonstrēt savus talantu uz “Brīvā mikrofona skatuves”. Iepriekšēja pieteikšanās nav nepieciešama - kāp uz skatuves un rādi ko māki.

Ar muzikālajiem priekšnesumiem pārsteigs jau pieredzējuši un atpazīstami  mūziķi – grupa “Carnelian” un duets “Shanti”. Dāmu grupa “Carnelian” tika dibināta pirms trīs gadiem, apvienojoties draudzenēm, kuras iepriekš uzstājās kā solistes. Savu popularitāti un atpazīstamību ieguva pēd piedalīšanās muzikālajā televīzijas šovā “X Faktors”. Savukārt, dueta “Shanti” dāmas Liene un Santa, savu kopīgo muzikālo ceļojumu iesāka tikai pagājušajā gadā. Vēlme radīt ko jaunu un eksperimentēt ar jau esošo dāmas nonāca līdz latviešu tautasdziesmu interpretācijām.

Mazākajiem pasākuma apmeklētājiem būs pieejamas bezmaksas piepūšamās atrakcijas. Kā arī, būs iespēja ziedot bērnu apģērbus, apavus un citas lietas labdarībai vai mainīties ar dažādām skolas lietām “Skolas lietu apmaiņas punktā”. Plašāka informācija par pasākumu pieejama šeit:https://www.biznesavestnieciba.com/BVpasakumi/Citada_skola

Pasākumu rīko “Biznesa Vēstniecība” kopā ar biedrību “Pierīgas Partnerība”, Mārupes novada domi un “Sabiedrības integrācijas fonda” atbalstu valsts budžeta programmā “NVO fonds”. Līgums Nr. 2019.LV/NVOF/DAP/061/33

 

Biznesa Vēstniecība aktīvi darbojas arī sociālajos tīklos:

www.facebook.com/BiznesaVestnieciba/

www.instagram.com/biznesa_vestnieciba/