Uzņēmumus un iestādes aicina pieteikties “Elektronikas šķiratlonam” un laimēt balvas

07.04.2021.

Vides apsaimniekošanas uzņēmums SIA “Eco Baltia vide” sadarbībā ar Latvijas Zaļo punktu aicina uzņēmumus un iestādes no visas Latvijas kampaņas “Elektronikas šķiratlons 2021”  ietvaros līdz 10.maijam pieteikties nolietotās elektrotehnikas bezmaksas savākšanai no birojiem, “mājas ofisiem”, tirdzniecības vietām, ražotnēm un citām vietām pēc nepieciešamības. Katrs dalībnieks piedalīsies izlozē par patīkamām un noderīgām balvām.

vizuālis Eko Baltia Vide

Kampaņas ietvaros dalībnieki aicināti atbrīvoties no visa veida iekārtām – printeriem, datoriem, televizoriem, ledusskapjiem, mikroviļņu krāsnīm, elektriskajām tējkannām u.c. Kopā ar tehniku iespējams nodot arī izlietotās baterijas. Minimālajam nododamajam elektroiekārtu un bateriju apjomam vienā reizē jābūt vismaz 50kg.

Uzņēmumi un iestādes aicināti “Elektronikas šķiratlonam 2021” pieteikties šeit: ej.uz/skiratlons_elektronikas. Pēc pieteikuma saņemšanas mēs sazināsimies ar Jums, lai vienotos par izdevīgāko dienu sašķirotās elektrotehnikas izvešanai.

Piedalīties šķiratlonā uzņēmumi un iestādes aicināti visā Latvijas teritorijā gan sezonāli, piesakot izvešanu tikai tad, kad nepieciešams, gan visu gadu, noslēdzot līgumu par regulāru pakalpojuma sniegšanu. Lielākai “sportiskajai motivācijai” izsniedzam arī diplomu jeb apliecinājumu par to, ka uzņēmums ir aktīvs elektronikas šķiratlona dalībnieks un atbildīgi atbrīvojies no nevajadzīgās elektrotehnikas. Par sadarbību un nolietotās elektrotehnikas apsaimniekošanu lūdzam  sazināties ar Diānu Baranovsku no SIA “Eco Baltia vide”: diana.baranovska@ecobaltiavide.lv, tālr. 29 283 666.

Dalībnieki, kuri paspēs pieteikties elektrotehnikas savākšanai līdz 10.maijam, piedalīsies izlozē ar IESPĒJU LAIMĒT:

  • 10 gaumīgus atkritumu šķirošanas konteineru komplektus savam birojam
  • 5 publiskas uzslavas sociālajos tīklos no Šķiratlona treneres Viktorijas
  • 3 tiešsaistes Šķiratlona treniņus uzņēmuma darbiniekiem kopā ar treneri Viktoriju

SIA “Eco Baltia vide” atgādina, ka elektrotehnika ir bīstamie atkritumi un no tiem ir jāatbrīvojas ar īpašu atbildību. Jebkuras iekārtas sastāvā var būt videi kaitīgas vielas, piemēram, ledusskapjos freons u.c. Tāpēc būtiski panākt, lai tās nenonāktu dabā. Vienlaikus uzņēmums vērš uzmanību uz to, ka elektroiekārtas nonāk otrreizējā pārstrādē, tādējādi pasargājot pirmreizējos dabas resursus un veicinot aprites ekonomiku.

Tāpat SIA “Eco Baltia vide” atgādina, ka ikviens iedzīvotājs nolietoto elektrotehniku var nodot atkritumu šķirošanas laukumos visā Latvijā, kur tās tiek pieņemtas bez maksas. SIA “Eco Baltia vide” šķirošanas laukumi atrodas Rumbulā, Getliņu ielā 5, Ādažu novadā, “Kadagas attīrīšanas ietaises”, kā arī Salaspilī, Rīgas ielā 115 k-1. Tāpat daudzviet Latvijas reģionos elektroiekārtu savākšanu nodrošina vides apsaimniekošanas uzņēmumi. SIA “Eco Baltia vide” elektrotehnikas bezmaksas savākšanu no mājsaimniecībām nodrošina Rīgā un vairākos Pierīgas reģionos – Mārupes, Babītes, Salaspils un Ādažu novados. Plašāka informācija par to pieejama ŠEIT.

Plašāka informācija par SIA “Eco Baltia vide” pakalpojumiem un šķirošanas iespējām pieejama www.ecobaltiavide.lv. Jautājumu gadījumā iedzīvotāji aicināti sazināties ar SIA “Eco Baltia vide” klientu apkalpošanas centru, zvanot pa tel. 8717 vai rakstot uz e-pastu info@ecobaltiavide.lv.

 

Avots: SIA “Eco Baltia vide”