20. un 21. aprīlī Babītes un Salas pagastu iedzīvotājus aicina piedalīties elektrotehnikas un lielgabarīta atkritumu nodošanas akcijā

30.03.2023.


Vides apsaimniekošanas uzņēmums SIA “Eco Baltia vide” aicina Babītes un Salas pagastu iedzīvotājus piedalīties nolietoto elektroiekārtu, lielgabarīta un mājsaimniecībā radušos videi kaitīgo atkritumu bezmaksas nodošanas akcijā, kas norisināsies 20. un 21. aprīlī.


Iedzīvotāji tiek aicināti līdz 14. aprīlim (ieskaitot) pieteikt elektroiekārtu, lielgabarīta un bīstamo atkritumu izvešanu, reģistrējoties ŠEIT vai zvanot uz tālruņa numuru: 8717 vai rakstot uz babite@ecobaltiavide.lv. Piesakoties obligāti jānorāda nododamo atkritumu veids, aptuvenais apjoms un precīza savākšanas vieta (adrese).


Savākšana notiks 20. un 21. aprīlī, sākot no plkst. 7.00, visas dienas garumā


Akcijas laikā tiks savākti:

  • sadzīves elektroiekārtas (ledusskapji, televizori, datori, monitori, plītis, putekļsūcēji utt.). Elektroiekārtām jābūt neizjauktām un ar visām piederošajām detaļām.
  • lielgabarīta atkritumi – atkritumi, ko izmēru dēļ nevar ievietot atkritumu tvertnēs (mēbeles, matrači u.c.).
  • sadzīvē radušies bīstamie atkritumi (baterijas un akumulatori, viens komplekts vieglo automašīnu riepu bez diskiem, spuldzes u.c.).


Veicot elektroiekārtu un lielgabarīta atkritumu izvešanu, netiks savākti cita veida atkritumi, kā piemēram, sadzīves atkritumi un būvgruži (podi, vannas, palodzes, durvis logi u.c. ražošanas atkritumi, kas radušies būvniecības procesā).


Pieteikt elektroiekārtu, lielo un bīstamo atkritumu izvešanu ir aicināts ikviens Babītes un Salas pagasta iedzīvotājs. Vairāk informācijas, zvanot uz tālruņa numura: 8717 vai rakstot uz e-pastu adresi: babite@ecobaltiavide.lv. Plašāku informāciju par citiem SIA “Eco Baltia vide” pakalpojumiem atradīsiet ŠEIT.