Kultūra

Piesakies konkursam! Mārupes novads meklē skaistāko daiļdārzu

13.06.2019.

Ar devīzi “Mārupes novads – sakoptākais Latvijā!” šogad atkal tiek rīkots novada daiļdārza konkurss, kurā pašvaldība sadarbībā ar biedrību “Pierīgas partnerība” un biedrības “Mārupes uzņēmēji” atbalstu meklēs Mārupes skaistāko 2019. gada dārzu.

Konkursam mārupieši tiek aicināti pašiem, kaimiņiem un draugiem pieteikt daiļdārzus, iekoptus apstādījumus pagalmos, skvēros un terasēs, gan mazdārziņus un uzņēmumu objektus līdz š g. 15. jūnijam

Dārzus apsekos vispusīga žūrijas komisija un vērtēs no 15. jūnija līdz 30. jūnijam, izvērtējot tādus kritērijus kā saimnieku pašu ieguldījums daiļdārzu veidošanā un uzturēšanā, apstādījumu kompozicionālais risinājums, oriģinalitāte, kopšanas kvalitāte un īpašuma atstātais kopiespaids. Galvenā nominācija “Mārupes novada daiļdārzs 2019” tiks paziņots novembrī, svinīgajā Latvijas Republikas proklamēšanas dienas sarīkojumā, bet veicināšanas balvas saņems visi konkursa dalībnieki. Taču jau tagad izsakam paldies par skaistu un sakoptu Mārupes veidošanu, iekopjot gan savu, gan publisko teritoriju.

Daiļdārzi tiks fotografēti un atspoguļoti fotoizstādē.

Konkursa nolikums

Pieteikuma veidlapa

daildarzi