Kultūra

Mārupe aicina piedalīties aizraujošā orientēšanās spēlē visai ģimenei ar vēstures garšu "Skrējiens uz brīvību"

14.10.2019.

9.novembrī no 12.00 līdz 15.00 Jaunmārupes dabas parkā un apkārtnē notiks tematiskā Latvijas Brīvības cīņu notikumu atceres orientēšanās spēle "Skrējiens uz brīvību". Aicinām ikvienu piedalīties aizraujošā un izzinošā komandu orientēšanās spēle visai ģimenei ar vēstures garšu!

Paralēli orientēšanās spēlei Jaunmārupes Dabas parkā laukumā pie skatuves apmeklētājiem būs iespēja apmeklēt “Frontes mākslas darbnīcu”, atklāt kara laika virtuves noslēpumus, piedalīties slepeno ziņojumu atšifrēšanā, Brīvības cīņu ieroču un ekipējuma demonstrēšanā, tam laikam pienācīgas telts uzcelšanā, militārajā stafetē lieliem un maziem, mācību granātu mešanā un citās aktivitātēs. Uz skatuves muzicēs ~ plkst.14.00 Juris Kaukulis. Dalībniekus un viesus cienāsim ar siltu zupu. Lai saudzētu dabu, aicinām paņemt līdzi savu trauciņu zupai!

Spēlē var pieteikt komandas, kuru sastāvā ir no 3 līdz 6 personām. Vecumam un fiziskajai sagatavotībai nav nozīmes, gaidām arī ģimenes ar bērniem. Spēles sākumā komandām tiks izsniegta karte ar uzdevumiem, kuri būs jāveic vai jāatrisina spēles gaitā, orientējoties Jaunmārupes dabas parkā un apkārtnē. Tiks pārbaudīts gan prāta asums, gan komandas saliedētība un veiklība. Lūdzam parūpēties par laika apstākļiem atbilstošu apģērbu. Pirmās komandas starts 12.15.

Lūdzam pieteikt savu komandu dalībai orientēšanās spēlē līdz 4.novembrim.

Pieteikšanās elektroniski šeit: https://forms.gle/1zymBFV1UNzfw5Tv7

Vietu skaits ierobežots, tādēļ aicinām pieteikties laikus.

Dalība pasākumā bez maksas.