Kultūra

Klāt Ziemas izstādes Daugavas ielā ceturtā glezna!

12.01.2021.

Šoreiz piedāvājam aplūkot mārupietes Vinetas Niedolas darbu “Meža stāsti”, kas tapusi no Alfrēda Niedola fotostāstiem (audekls, eļļa, 80x120 cm).

Par savu darbu māksliniece saka: "Daba - koki, jūra, mežs - ir mani iedvesmas un enerģijas avoti. To neizsmeļamais enerģijas un plašuma potenciāls ir dāsns dot ikkatram, kurš vien ir saņēmies un izgājis dabā. Tāpēc ejiet, staigājiet un baudiet...ieklausieties un vērojiet."

Biedrība "Ievas radošā darbnīca": “Skatoties uz gleznu, saproti, ka šis mežs ir tepat netālu. Prieks, ka tādi meži ir arī Mārupes novadā. Vineta ar ģimeni dzīvo Mārupē, bet iedvesmas avots šai gleznai ir radinieka, Liepājas fotomākslas klasiķa Alfrēda Niedola darbi. Mežā un melnbaltajā foto pasaulē viss kļūst skaidrāk un, skatoties mākslas darbu vai pastaigājoties mežā - tu vari sakārtot domas.”

Biedrības "Ievas radošā darbnīca" organizētā īpašā un neparastā gleznu izstāde Mārupes novada domes centrālās ieejas logā uz Daugavas ielas turpinās. Ejot pa Daugavas ielu, ielūkojies Mārupes novada domes logā, kur katru nedēļu vari aplūkot jaunu Mārupes mākslinieku radītu darbu.

glezna