Kultūra

Pirmajā adventē Babītes Kultūrizglītības centrā koncertu sniegs Sergejs Jēgers, Kaspars Markševics un Juris Vizbulis

01.12.2023.

3. decembrī plkst. 13.00 aicinām uz Pirmās adventes koncertu "Kaut kur tepat" Babītes Kultūrizglītības centrā (Piņķos, Jūrmalas ielā 14A). 

Latvijas mūzikas mākslinieki Kaspars Markševics, Sergejs Jēgers un Juris Vizbulis radījuši kopīgu koncertprogrammu "KAUT KUR TEPAT".

Mākslinieki, veidojot programmu, savus klausītājus vēlas aicināt aizdomāties, cik bieži mēs esam kaut kur un cik reti - tepat. Ikdienas gaitas mūs ved darbā, sadzīvē un citās ikdienas lietās, bet ne tepat.

Mūziķi sagatavojuši sirsnīgu kopā būšanas brīdi, aicina būt klātesošiem. Pavadīt laiku kopā ar tiem, kuri atrodas līdzās, apskaut blakussēdētāju, ieskatīties acīs, kopā priecāties, savukārt, mājupceļā izrunāt, kas palicis atmiņā visvairāk. Tas ir aicinājums kaut uz mirkli būt "KAUT KUR TEPAT", veidot kopīgas atmiņas un paliekošu mirkli vietā, kur atmiņa nekad nav līdz galam piepildīta - mūsu mīļo sirdīs.

Bezmaksas ieejas kartes pie Babītes Kultūrizglītības centra administratorēm (Jūrmalas ielā 14A,Piņķos) pieejamas jau no 21. novembra.

Koncerta noskaņu var gūt, noklausoties jauno dziesmu "Ja Tev vējā nosaluši vaigi". 

Koncerts Babītes Kultūrizglītības centrā