Kultūra

Mārupes pilsētā izskanējusi dzejas performance "Turpinājums"

29.09.2023.

28. septembra pēcpusdienā Mārupē pirmo reizi kopā sanāca dzejnieki un klausītāji, lai baudītu dzejas burvību īpašā performancē ar muzikālu improvizāciju “Turpinājums”. Neparastu noskaņu piešķīra čella un elektroniskās mūzikas skaņas un pašu autoru izjustie lasījumi.

Pasākumu pie POP-UP grāmatu maiņas punkta Bebru ielā 10 organizēja Mārupes novada bibliotēka, tādējādi dodoties tuvāk pie saviem lasītājiem un rādot, cik brīva un dažāda ir kultūrtelpa mums apkārt.

Savus dzejoļus klausītājiem lasīja Sintija Sudmale, Meldra Ķemere, Andris Alps, Arnolds Ščuckis un Jana Egle, bet čellu spēlēja Sarma Gabrēna. Pasākuma ieraksts pieejams Mārupes novada bibliotēkas Instagram profilā.

Pateicamies visiem klātesošajiem un māksliniekiem par pirmo literāri muzikālo vakaru Mārupes pilsētā, baudot Mārupes novada bibliotēkas iniciatīvu un Mārupes novada Tūrisma un uzņēmējdarbības atbalsta aģentūras viesmīlību!

Aicinām sekot līdzi citām kultūras aktivitātēm novadā – vairāk informācijas www.marupe.lv/lv/notikumi/kalendars, kā arī sociālo tīklu profilos - facebook.com/MarupesnovadsKultura, facebook.com/marupesnovadabiblioteka un instagram.com/marupes_novads_kultura/, instagram.com/marupesnovadabiblioteka.   

Dzejas performance

Dzejas performance

Dzejas performance

Dzejas performance

Dzejas performance

Dzejas performance

Dzejas performance

Dzejas performance