Kultūra

Mārupes novadā vasaras saulgriežos ar līksmām melodijām pieskandina pagalmus visos novada ciemos

22.06.2020.

Pielāgojoties jaunajiem apstākļiem un dzīves kārtībai, ierastās zaļumballes Jaunmārupes pļavās vietā 21. un 22. jūnijā ieskandinājām Līgo daudzstāvu namu pagalmos visos novada ciemos.

22.jūijā vakarā viesojāmies ar pagalmkoncertu Vecozolu namu pagalmā. Par līksmu vasaras saulgriežu noskaņu rūpējās Mārupes Kultūras nams un muzicēja mārupieši - dziedātājs Andris Ērglis, taustiņinstrumentālists Juris Kristons.

Ērglis

Ērglis

Dziedātājs Andris Ērglis, taustiņinstrumentālists Juris Kristons Vecozolu namos

22. jūnijā visas dienas garumā no sirds pieskandinājām pagalmus arī Tīraines, Skultes, Mārupes un Jaunmārupes ciemos. Kopā ar muzikālo apvienību Rumbas kvartets viesojāmies Tīrainē, Mārupē, Skultē. Savukārt dziedātājs Andris Ērglis, taustiņinstrumentālists Juris Kristons un ģitārists Ēriks Upenieks priecēja Jaunmārupes ciema iedzīvotājus.

rumbas kv

Rumbas Kvartets

Muzikālā apvienība "Rumbas kvartets" Tīrainē

Ērglis

Ērglis

Dziedātājs Andris Ērglis, taustiņinstrumentālists Juris Kristons un ģitārists Ēriks Upenieks Jaunmārupē

Rumbas kvartets

skulte

Muzikālā apvienība "Rumbas kvartets" Tīrainē un Skultes ciemā

Milzīgs paldies Jums visiem, kas klausījās un skanēja kopā ar mums. Paldies gan kautrīgajiem vērotājiem, kas raudzījās uz notiekošos pa mazu loga šķirbiņu, gan mazliet drosmīgākajiem, kas iznāca uz balkoniem ar kafijas krūzi, paldies arī tiem, kas nāca mums tuvāk, klausījās, dziedāja līdzi melodijām un metās dejās. Jūs esat tik dažādi, bet visi lieliski.

Lai līksmi un prieka pilni Līgo svētki!