Kultūra

Mārupes novada bibliotēkā lasītāji tikās ar rakstnieci Ingu Grencbergu

18.10.2023.

11. oktobra pēcpusdienā Mārupes novada bibliotēkas lasītāji tikās ar rakstnieci Ingu Grencbergu.

Klātesošie varēja plašāk iepazīties un izzināt par autores romānu "Sestā sieva", kas ir viena no 2020. gadā pārdotākajām grāmatām Latvijā un lasītākā bibliotēkās, tulkota igauņu un angļu valodās. Tāpat interesenti iepazinās ar autores topošo darbu (pabeigts manuskripts otrajai grāmatai, kas ir "būt ceļā" stāsts par romāna tēla –  Marijas – dzīvi). 

Sarunu laikā uzzinājām, ka ikdienā Inga darbojas starptautiskā Informāciju tehnoloģiju uzņēmumā kā mārketinga un komunikāciju speciāliste Baltijas reģionam. Daudz ceļo un savu ceļojumu aprakstus ietver arī grāmatās. 

Inga ir ļoti aizrautīga lasītāja, aktīva 3td E-grāmatu bibliotēkas lietotāja. No intervijas uzzinājām arī par bibliotēku lasītāju iespējām un priekšrocībām mūsdienās. Vēl Inga Grencberga aktīvi darbojas lasītāju klubā "Amoralle Level up", kur katru mēnesi tiek izvēlēta mēneša grāmata, par kuru kluba biedri sanākot kopā dalās pieredzē, viedoklī. 

Paldies visiem bibliotēkas lasītājiem un viesiem, kuri ieradās, un liels paldies rakstniecei Ingai par laiku, ko veltīja, lai tiktos ar saviem lasītājiem!

Ieraksts no sarunas pieejams Mārupes novada bibliotēkas sociālā tīkla Facebook lapā. 

tikšanās ar rakstnieci

tikšanās ar rakstnieci

tikšanās ar rakstnieci

tikšanās ar rakstnieci

Foto: Irita Paulaviča, Ināra Pētersone

Mārupes novada bibliotēka