Kultūra

Babītes Kultūrizglītības centra popgrupas un Latvijas SOS bērnu ciematu asociācija aicina uz labdarības koncertu "Pie Tavas rokas"

11.12.2023.

Šī gada 24. decembrī plkst. 11.00 Piņķu Sv. Jāņa evanģēliski luteriskajā baznīcā notiks labdarības koncerts "Pie Tavas rokas", kur tiks vākti ziedojumi SOS bērnu ciemata ģimenēs augošo bērnu atbalstam.

Babītes Kultūrizglītības centra popgrupas sadarbībā ar Latvijas SOS bērnu ciematu asociāciju jau vairākus gadus aicina svētku laiku piepildīt ar labiem darbiem, pulcējoties koncertā un ar ziedojumiem atbalstot SOS bērnu ciematu ģimenēs augošos bērnus. Šogad koncertā uzstāsies Babītes Kultūrizglītības centra bērnu vokālie ansambļi "Bon Bon", "Ledenītes", "Zefīrs", "Šokolāde", "Marmelāde", vokālā grupa "Karameles", dziedātājs Lauris Reiniks, "Daisy Trio" un Haralds Stenclavs (taustiņistrumenti), Gatis Ivans (ģitāra), Artūrs Miķelsons (taustiņinstrumenti). Pasākumu vadīs Dailes teātra aktieris Lauris Dzelzītis. Īpašā koncerta viešņa būs Latvijas SOS Bērnu ciematu asociācijas goda patronese Iveta Vējone.

labdarības koncerts

Latvijas SOS Bērnu ciematu asociācija

Latvijas SOS Bērnu ciematu asociācija ir labdarības organizācija, kas kopš 1997. gada veido un atbalsta SOS ģimenes bērniem, kas palikuši bez savu vecāku gādības, kā arī SOS ģimeņu atbalsta centros palīdz ģimenēm, kas nonākušas krīzes situācijās, un meklē, apmāca un atbalsta potenciālos audžuvecākus, adoptētājus, aizbildņus un viesģimenes. Latvijas SOS bērnu ciematu asociācija ir daļa no Starptautiskās SOS bērnu ciematu organizācijas.
Organizācijas galvenais mērķis ir radīt drošus un labvēlīgus apstākļus bērna attīstībai un to darīt, ievērojot bērna individuālās vajadzības un tiesības.