Kultūra

Sveču mēnesī aicinām uz sveču veidošanas meistarklasi!

29.01.2024.

Straujiem soļiem tuvojas februāris - Sveču mēnesis, kas saistīts ar tumsas aizvadīšanu un atmodas dabā gaidīšanu. Kad vēl aiz loga tumst un pietrūkst saules enerģijas, tā vien gribas iedegt sveces. Tādēļ aicinām pievienoties sveču veidošanas meistarklasei un nodoties radošumam, veidojot sveci pašu rokām.

Pievienojies meistarklasei kopā ar Boo Candles zīmola radītāju Laumu Rotbergu 9. februārī no plkst. 18.00 līdz 20.00 Mārupes novada Tūrisma informācijas un amatu mājā, Bebru ielā 10, Mārupē.

Aicinām iepriekš pieteikties šeit.

Lai piedalītos meistarklasē, jāsedz materiālu izmaksas – 10 EUR.

Boo Candles ir sveču zīmols, kura pirmsākumi meklējami 2015. gadā, kad Laumai radusies ideja par pašdarinātām Ziemassvētku dāvanām. Sveču ražošana turpināja augt un attīstīties, sekojot līdzi klientu vēlmēm un pasaules tendencēm. Rūpējoties par planētas veselību, Boo Candles ražo sveces no dabai draudzīgiem izejmateriāliem – no sojas un rapša vaska.

sveču veidošanas meistarklase

Tiekamies!

Pasākuma laikā var tikt veikta foto un video fiksācija. Iegūtais materiāls var tikt izmantots Mārupes novada Tūrisma un uzņēmējdarbības atbalsta aģentūras informatīvajos kanālos publicitātes nolūkā.

Mārupes novada Tūrisma un uzņēmējdarbības atbalsta aģentūra