Kultūra

Šonedēļ Mārupes novada Brīvdabas kino vakarā klausītājus priecēs grupa "Dzelzs Vilks"

17.08.2020.

Šonedēļ, 20.augustā, Mārupes Kultūras nama iekšpagalmā Brīvdabas kino vakaru ieskandinās grupa "Dzelzs Vilks" un vakara izskaņā skatītājiem tiks piedāvāta latviešu komēdija "Klases salidojums 2". Ieeja pasākumā bez maksas.

dzelzs vilks

Plkst. 21.00  grupas "Dzelzs Vilks" koncerts.

Plkst. 22.00 Latvijas spēlfilma “Klases salidojums 2” (2020)

Žanrs: Komēdija
Ilgums: 97 min
Režisors: Andrejs Ēķis
Lomās: Juris Kaukulis, Ainārs Ančevskis, Imants Strads, Elza Gauja, Gints Grāvelis

Ieteicamais vecums: 16+

Apraksts: Visiem trīs draugiem ir jāpaspēj gan doties uz bērēm, gan sarīkot Tomam vecpuišu balli, kā arī paspēt uz Toma kāzām. Personīgās problēmas, "draugu būšana" un ciešais laika nogrieznis ievelk trīs draugus trakos piedzīvojumos.

Apmeklētāju ievērībai!

Informējam, ka Mārupes novada domes apkārtnē uz privāto zemju īpašnieku zemes pie veikala “Top” un sporta centra “Motivācija” ir izveidotas maksas autostāvvietas.

Pasākuma apmeklētājiem būs iespējā novietot automašīnas pļavā pie Bebru un Gaujas ielas krustojuma, iepretim lielveikalam "Rimi".

Aicinām apmeklētājus pašiem parūpēties par sēdvietām, ņemot līdzi saliekamos krēslus vai pledus. Ieeja pasākumā brīva.

Pasākuma laikā jāievēro 2 m distance.

Lai informētu sabiedrību par pasākuma norisi, publiskā pasākuma laikā iespējama fotografēšana un filmēšana. Bildes un video var tikt ievietoti pašvaldības informatīvajos kanālos. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Mārupes novada pašvaldība (Daugavas iela 29, Mārupe, Mārupes novads, LV-2167) veic personas datu apstrādi sabiedrības informēšanai.  Atrodoties pasākuma teritorija, ikviens tā apmeklētājs apliecina, ka ir informēts, ka var tikt iekļauts vizuālajā materiālā.