Kultūra

Šodien “JIP Mārupīte” notiks leģendārās grupas EOLIKA koncerts

29.07.2020.

Šovakar plkst. 21.00 uz “Saulrieta koncertu” skatuves Mārupē kāps leģendārā grupa Eolika, lai sniegtu šīsvasaras vienīgo koncertu, izpildot zināmākos grupas hitus. Savukārt no plkst. 19.00 publiku iesildīs vokāli instrumentālais ansamblis “Neaizmirstulītes” ar pagājušā gadsimta 40.-60. Pasaules kulta dziesmām.

“Saulrieta koncerti Mārupē” ir vasaras koncertu sērija, kas jau trešo gadu norisinās aktīvās atpūtas parkā “JIP Mārupīte”. Šīs sezonas sākumā ierasto brīvdabas koncertu programmu nomainīja autokoncerti un drive-in kino, taču līdz ar ārkārtējās situācijas atcelšanu, pasākuma organizatori atgriezās pie iepriekš ierastā brīvdabas koncertu koncepta.

koncerts

kino

Saulrieta koncerti Mārupē nav tikai koncerts – tā ir aizbēgšana no satiksmes un trokšņiem, iespēja baudīt atmosfēru, saulrietu, dzīvo mūziku, protams, neizpalikt arī bez dažādiem konkursiem, aktivitātēm un pārsteigumiem. Saulrieta koncerti ir kā viena vakara mini-festivāls. „Sajūtas” ir vārds, kas raksturo piedāvāto notikumu kopumu.

Augustā paredzēti arī citi vērienīgi koncerti. Pasākuma organizatori atklāj, ka uzsākot augusta koncertu sēriju, plānotas izmaiņas teritorijas izkārtojumā. Līdztekus šī brīža piedāvājumam – bērnu atrakciju parkam un RTU eksperimentu teltij, iecerēts paplašināt arī aktivitāšu klāstu.

Biļetes nopērkamas www.aula.lv, www.saulrietakoncerti.lv. Pasākuma biļešu skaits ir ierobežots.

Pasākuma organizatori aicina apmeklētājus ievērot divu metru fizisko distanci, kā arī citus Epiemioloģiskās drošības pasākumus.

 

Informācijai:
Saulrieta koncertu komanda
info@saulrietakoncerti.lv
Tālr. 29887888