Kultūra

Mūsu senioru vokālajam ansamblim “PĪLĀDZIS” 10 gadu jubileja

29.03.2017.

2017.gada 1.aprīlī  plklst.16.00 Mārupes Kultūras namā, Daugavas ielā 29, Mārupē, senioru vokālais ansamblis “PĪLĀDZIS” svinēs savu 10 gadu jubileju un priecēs viesus un skatītājus ar koncertprogrammu “Vai Tu atceries?!”.

piladzim_10Senioru ansamblis ”PĪLĀDZIS” darbību uzsāka 2007.gadā. Nu jau desmito sezonu savus klausītājus priecē ar skaistām dziesmām un skanīgām balsīm. Kolektīvu vada aktīvā un mūziku mīlošā Inga Graumane. Pašas ansambļa dalībnieces ir radošas, aktīvas un vienmēr atvērtas jaunām idejām, kuras  vieno dziesma , draudzība un ceļotprieks, tādēļ  repertuārā ir gan latviešu tautas dziesmu apdares, pazīstamu un tautā mīlētu komponistu orģināldziesmas, šlāgerdziesmas un populārā mūzika. Ansamblis “PĪLĀDZIS” aktīvi piedalās Mārupes rīkotajos koncertos un pasākumos, vokālo ansambļu skatēs, gūstot ar savu sniegumu labus rezultātus. Dziesmā vienojoties koncertos un pasākumos, atrasti dziesmu draugi dažādās Latvijas pilsētās – Jaunolainē, Kandavā, Jaunpilī, Rīgā, Mālpilī, Talsos un citur.

Koncertā piedalīsies draugi - vokālais ansamblis “VĪGRIEZES” no Kandavas, vokālais ansamblis “SARMA” no Jaunolaines, Mārupes vokālais ansamblis “DZELDE”, vokālais ansamblis “SIDGUNDIETES” no Mālpils un vīru ansamblis “ĀDAŽU VĪRI”, ansamblis “PĪLĀDZĪTIS” no Jaunpils.

Aicinām ikvienu klausītāju svinēt un baudīt senioru vokālā ansambļa un draugu jaunāko jubilejas koncertprogrammu “Vai Tu atceries?!”.