Kultūra

Mārupieši velta zīmējumu izstādi Dailes teātra ēkas 40 gadu jubilejai

11.09.2017.

Biedrības “‘Mārupes radošā laboratorija” dalībnieki augustā viesojās Dailes teātrī, kur bija iespēja tikties ar Dailes teātra aktieri Ģirtu Ķesteri, lai uzdotu visus interesējošos jautājumu, bet lielais uzdevums bija zīmējumu sagatavošana izstādei “Dailes teātra ēkai  40”.

Mārupes Radošā laboratorija

31. augustā un 1. septembrī Dailes teātrī jau 8. reizi notika skolas sākuma svinību pasākums “Nosvini skolas sākumu kopā ar Tomu Sojeru”. Un šī pasākuma ietvaros visiem apmeklētājiem bija iespēja apskatīt biedrības “‘Mārupes radošā laboratorija” dalībnieku zīmējumu izstādi, kas veltīta Dailes teātra ēkas 40. jubilejai. Pasākuma laikā apmeklētājiem bija iespēja balsot par zīmējumiem un vislielākās skatītāju simpātijas izpelnījās Elīzas Ozolas darbs, kur attēloti dalmācieši. Elīzai tika piešķirta pārsteiguma balva no Dailes teātra.

Izstāde Dailes teātrī

Paralēli zīmējumi izstādes apskatei pasākuma apmeklētājiem bija iespēja piedalīties arī biedrības “‘Mārupes radošā laboratorija” organizētā lielformāta gleznošanas darbnīcā, kuru vadīja māksliniece Ieva Caruka un mākslas pedagoģe Evija Pamovska.