Kultūra

ATCELTS! Atzīmējot Valentīndienu, Mārupes Kultūras namā ar koncertu viesosies Guntars Račs un Edvards Strazdiņš

29.01.2024.

[Papildināta ziņa 14.02.2024.] - ❗️Koncerts tehnisku iemeslu dēļ ATCELTS❗️
✅ Nauda par biļetēm, kas iegādātas www.bilesuparadize.lv, tiks atgriezta pircēja kontā 1-5 darba dienu laikā. Biļešu Paradīze (BP) kasēs klātienē iegādātās biļetes var atgriezt atpakaļ BP kasēs.
Atvainojamies par sagādātajām neērtībām!

 

Atzīmējot Valentīndienu, Mārupes Kultūras namā 17. februārī plkst. 17.00 ar koncertu "Mīlestība IR" viesosies pazīstamais mūziķis, grupas “bet bet” bundzinieks un dzejnieks Guntars Račs. Īpašais programmas viesis būs jaunā un talantīgā latviešu kantrī mūzikas cerība - Edvards Strazdiņš, kura dziesmas regulāri klausāmas radiostacijās un skatāmas LTV1 mūzikas programmās. 

Pazīstamā mūziķa, grupas “bet bet” bundzinieka un dzejnieka Guntara Rača četru dzejoļu grāmatu sērija “365” ir kļuvusi par pēdējo 5 gadu vispieprasītāko dzejoļu izdevumu Latvijā. Šajā sērijā mūziķis divus gadus ir apkopojis dzejoļus, kuri rakstīti viena gada garumā, katru dienu pa vienam, tāpēc katram dzejolim ir arī savs tapšanas datums.

Daudzi no grāmatās “365” iekļautajiem dzejoļiem ir pārtapušas par dziesmām un ar grāmatas īpašo dzejas un dziesmu programmu apceļota visa Latvija. Ar panākumiem sniegti priekšnesumi dažāda izmēra koncertzālēs, bibliotēkās un kultūras namos.

Programmā iekļautas pilnīgi jaunas, paša Guntara rakstītas un izpildītas dziesmas, kā arī skaņdarbi, kuru mūzikas autors ir Raimonds Pauls un citi populārāko Guntara dziesmu līdzautori. Klātesošajiem būs iespēja dzirdēt pašu klausītāju izvēlētu datumu dzejoļu lasījumus autora izpildījumā. Pēc koncerta varēsiet iegādāties grāmatas un mūzikas albumus, kā arī saņemt autogrāfus un iemūžināt mirkli kopīgās fotogrāfijās.

Koncertā piedalīsies arī Edvards Strazdiņš, kura dziesmas “Lauku dzīves miera osta”, “Dziesma par Kurzemi” un tagad arī “Ezers kluss”, regulāri klausāmas radiostacijās un skatāmas LTV1 mūzikas programmās. Edvarda Strazdiņa zemais un sulīgais baritons būs klausāms viņa debijas albumā, kas būs pieejams arī koncerta norises vietā. Cita starpā Edvards šogad piedalās arī “Supernova” dziesmu konkursā, kurā tiek atlasīta dziesma, kas pārstāvēs Latviju Eirovīzijas starptautiskajā dziesmu konkursā.

koncerts Mārupē