Kultūra

Bibliotēkā Piņķos pirmo reizi notiks "citronīgi" interaktīvie lasījumi “36,6” sievietēm

22.02.2024.

13. martā plkst. 17.00 Mārupes novada bibliotēkā notiks Sabiras Aleksandras Skoblovas interaktīvie lasījumi “36,6” sievietēm

Adrese: Piņķi, Jūrmalas iela 14A
Ieeja: bez maksas

Sabira Aleksandra Skoblova ir Mārupes novada iedzīvotāja, kas pārsteidz ar savu radošo pieeju literatūrā, proti, izklaidē un iepriecina ar atjautīgiem pašsacerētiem stātiem, ko lasa auditorijai, iesaistot tos interaktīvās aktivitātēs. Programmas nosaukums ir “Citrons” – viņas iedvesmas auglis, kas savu vietu rod katrā literārajā vakarā.

Sieviete košā kleitā ar dzelteniem citroniem stāv pie zaļu augu sienas

 

Kā stāsta Sabira Aleksandra: “Ar lielāko prieku personīgi aicinu jūs izbaudīt manu lasījumu vakaru, kas domāts, lai labi atpūstos un izsmietos! Es rakstu ironiskus sieviešu stāstiņus un publiski tos lasu krieviski un latviski savos konceptuālajos sieviešu literārajos vakaros. Gada garumā esmu novadījusi 15 kupli apmeklētus vakara pasākumus un klātesošo laimīgās sejas, starojošais smaids un dzirksteļojošās atsauksmes ir lielākā dāvana. Nāciet pašas un ņemiet līdzi arī savas draudzenes! Vienmēr patīkami skatītāju rindās redzēt arī jau pazīstamas sejas. Sulīgie teksti par sievietes ikdienas ainiņām atver pat introvertāko un atturīgāko sieviešu sirdis. Par spīti uzmācīgajai rutīnai – sarīkosim īstus sievietes dvēseles svētkus? Jā!”