Kultūra

Nedēļas nogalē krāšņi un saulaini svinēta vasara Mārupes novadā

29.05.2018.

27.maijā Mārupes novadā krāšņi un saulaini svinēti Bērnu un jauniešu svētki „Ar vasaru saujā”. Jau tradicionāli svētku norises vietā Jaunmārupe pulcējās gan novadnieki, gan viesi, kuri līdz ar dažādām atrakcijām Jaunmārupes ūdenstorņa pļavā varēja baudīt plašu koncertprogrammu.

DSC_6907.JPG

Svētki aizsākās ar krāšņu gājienu no Mārupes Mūzikas un mākslas skolas uz svētku norises vietu, pūtēju orķestra un Andžeja Grauda bungu skolas audzēkņu pavadībā.

DSC_7100.JPG

Visas dienas garumā mazākos apmeklētājus priecēja piepūšamās atrakcijas, karuseļi, spēles un radošās darbnīcas kopā ar Mārupes novada jauniešiem.

DSC_7067.JPG

Uz lielās skatuves apmeklētājiem priekšnesumus bija sarūpējuši Mārupes novada mazie dziedātāji un dejotāji. Savukārt svētku kulminācijā varēja vērot īpaši šai dienai sarūpētu koncertprogramma “Mana Latvija”.

DSC_7292.JPG

Arī šogad mūsu svētku lieldraugs Tirdzniecības centrs “Spice” dāvināja vienam laimīgajam divriteni. Šoreiz pie velosipēda ticis četrgadīgais Armands Viesturs.

DSC_7417.JPG

Mazus un lielus svētku apmeklētājus priecēja arī iespaidīgs Zinātniskais šovs ar iespējams Baltijā lielāko un iespaidīgāko dūmu sprādzienu.

DSC_7321.JPG

DSC_7388.JPG

DSC_7429.JPG

Dienas noslēgumā apmeklētāji varēja baudīt grupu “Klicks”, “Transleiters”, kā arī “Colt” ar dziedātāju Ati Ieviņu un leģendāro roka balāžu autoru un mūziķi Hariju Zariņu priekšnesumus.

Paldies visiem svētku dalībniekiem. Lai saulaina vasara!

Pasākuma galeriju skatīt šeit.