Kultūra

4.maijā Mārupē ar koncertu viesosies viesosies leģendārā rokgrupa "Līvi"

29.04.2019.

Viena no Latvijas leģendārākajām rokgrupām “Līvi”, kura mainīgos sastāvos muzicē jau kopš pagājušā gadsimta septiņdesmitajiem gadiem, 4.maijā plkst.21.00 ar jaunu koncertprogrammu viesosies Mārupes Kultūras nama iekšpagalmā. Ieeja brīva!

livi
"Koncertā skanēs dziesmas no topošā grupas "Līvi" jaunā albuma, kurš iznāks 13.maijā, kā arī "Līvu" “zelta repertuārs” visās iespējamajās aranžijās un salikumos, turklāt skatītāji tiks aicināti gan dungot, gan dziedāt līdzi," stāsta Ainars, piebilstot – iespējams, koncerta beigās kāda dziesma skanēs arī akustiskajā versijā. "Nāciet uz koncertu, nenožēlosiet!”. Koncertā skanēs arī jaunā albuma tituldziesma “Pluss mīnuss”, kuras ierakstā piedalījies latviešu hiphopa mākslinieks Rays (Raivis Krams), himna mīlestībai, kurai par pamatu mūziķis ņēmis Svētajos rakstos atrodamo apustuļa Pāvila vēstuli korintiešiem, kuras ierakstā piedalījusies virkne Latvijas rokmūzikas un populārās mūzikas smagsvaru, kā arī daudzas citas dziesmas.

Grupas “Līvi” sastāvā šobrīd muzicē: Ainars Virga (ģitāra, balss), Buks (Jānis Buķelis) (balss), Guntars Mucenieks (taustiņu instrumenti), Henrijs Mucenieks (ģitāra), Edgars Silacērps (bass), Alex (Aleksejs Balinskis) (saksofons) un Ilvars Manfelds (bungas).